Samenwerken met Studio Annenas

Naast mijn webshop, bied ik ook verschillende diensten aan. Zoals persoonlijke illustraties of personal branding GIFjes. 

Door mij werk als illustrator en werknemer bij een creative agency in Rotterdam, heb ik genoeg ervaring opgedaan om ook Studio Annenas liefhebbers verder te helpen. 

 

Hieronder een overzicht van mijn diensten:

 

Personal branding GIF'jes

Geboortekaartjes

Samen sparren

Wist je dat je jouw eigen GIFjes kan uploaden via Instagram als maker of bedrijf en dat iedereen die dan kan gebruiken? Dit zorgt voor extra zichtbaarheid van jouw bedrijf en helpt bij het uitdragen van je personal branding. 

 

Kosten: 5 GIFjes (inclusief feedback ronde) €100,- incl. BTW

Op zoek naar een geboortekaartje? Met liefde denk ik met jullie mee en ontwerp ik een geboortekaartje wat past bij jullie en je kindje. 

Kosten: op aanvraag. Een ontwerp op maat is al mogelijk vanaf 200 euro incl. BTW

Net begonnen met illustreren, je website, je webshop of Procreate? Ik deel graag mijn kennis met je! Ik ben geen coach, maar vind het wél altijd leuk om te sparren en mensen verder te helpen naar hun doel. Ik deel graag mijn tips & trick met je

 

 

Kosten: Eerste half uurtje sparren krijg je gratis van mij! Ik heb elke maand plek voor 1 persoon. Stuur me een mailtje om een afspraak te maken. 

 

 

Meer weten of heb je een goed idee voor een samenwerking? Voel je vrij om contact op te nemen met mij!